Huoneistoremonttia Vantaalla ja pääkaupunkiseudulla

Kun huoneistoremontti teetätetään ammattilaisella, saadaan aikaiseksi paras mahdollinen lopputulos. Me olemme tottuneet saneeraamaan huoneistoja lattiasta katonrajaan asti, eikä mikään projekti ole meille liian vaativa. Tarjoammekin teille kokonaisvaltaiset remontointiratkaisut avaimet käteen -periaatteella: te kerrotte toiveenne ja tarpeenne saneerauksen suhteen, me huolehdimme kaikesta lopusta. Helppoa ja vaivatonta, eikö totta!

Ammattilainen palveluksessanne

Kun tarvitsette osaavaa, luotettavaa ja joustavaa tekijää huoneistoremonttiinne, Maalausliike T. Pynnönen Oy on erinomainen valinta. Palvelemme teitä mielellämme kaikissa alaan liittyvissä asioissa, joten ottakaa rohkeasti yhteyttä ja kertokaa omista tarpeistanne. 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Maalausliike Pynnönen T Oy
Kuismakuja 4
01390 Vantaa

Y-tunnus: 1513596-0
Puh: 0400 705 635

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Maalausliike Pynnönen T Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

AAA Luotettava Kumppani