Kylpyhuone- ja saunaremontin ammattilainen Vantaalla

Märkätiloissa työskennellessä on omattava lujaa asiantuntijuutta ja osaamista muun muassa vesieristyksestä - tämän takia kylpyhuone- tai saunaremontti pitäisi jättää aina ammattilaisen tehtäväksi, sillä vain vesieristyssertifikaatilla varustettu asiantuntija tietää täsmälleen kaikki vaadittavat toimenpiteet kestävän ja laadukkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Kun Maalausliike T. Pynnönen Oy vastaa työstä, voitte luottaa lopputulokseen ja korkeaan laatuun. Toimimme Vantaalla.

Kun remontti on tarpeen, soittakaa rohkeasti

Olipa tarpeen sitten kylpyhuone- tai saunaremontti, voitte aina luottaa palvelumme korkeaan tasoon, asiantuntijuuteemme ja lujaan ammattitaitoomme. Ottakaa siis empimättä yhteyttä ja kertokaa, miten voisimme parhaiten palvella teitä. 

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Maalausliike Pynnönen T Oy
Kuismakuja 4
01390 Vantaa

Y-tunnus: 1513596-0
Puh: 0400 705 635

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Maalausliike Pynnönen T Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

AAA Luotettava Kumppani